Kerst
wandeling.

Schrijf je hier in

Ook dit jaar kan je in Lanaken deelnemen aan een gezellige kerstwandeling in en rond het bos van Pietersheim. Deze wandeltocht legt de nadruk op gezelligheid en samen eten en drinken met de nodige animatie.

Zoals voorgaande jaren, gaat de opbrengst naar een lokaal goed doel. Ook dit jaar werken Ronde Tafel Lanaken, Lions Maasland, 51 Mosea en Kiwanis Lanaken samen om voor u een gezellige familie of vriendenuitstap te verzorgen. . 

De wandeling zal doorgaan op ZATERDAG 18 december 2021, de deelnemers kunnen starten tussen 16h00 en 19h00, bij inschrijving kan je een timeslot kiezen om te vertrekken.  

Tijdens de wandeling komt u voorbij 6 standjes met animatie waarbij u verwend zal worden met een aperitief, hapje, soep, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. 

Wandelt u gezellig mee?

U kan de kaarten enkel online bestellen via het formulier op deze website of door te mailen naar kerstwandeling@qualitytime4u.be 

De prijs voor de kaarten is 20.00€ per volwassen persoon, de kaarten voor kinderen jonger dan 12 jaar  kosten 10,00€. Onder de 3 jaar is gratis. 

Vul hier het formulier in.

Houd me op de hoogte van andere leuke evenementen in mijn buurt.
JaNee

Ik aanvaard de algemene voorwaarden.